Show Order Summary
297,00 €
Product Subtotal
Freelancing Pospeševalnik  × 1 297,00 
Subtotal 297,00 
Total 297,00  (vključuje 53,56  DDV)

Tvoji podatki

Podatki

Your Products

Product
Quantity
Price
Freelancing Pospeševalnik (#75)
+
297,00 
Freelancing Pospeševalnik (2 obroka) (#350)
149,00 
+
149,00 

Pregled naročila

Izdelek Delni znesek
Freelancing Pospeševalnik  × 1 297,00 
Delni znesek 297,00 
Znesek 297,00  (vključuje 53,56  DDV)

Naročilo

  • Plačaj s kartico Stripe

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Verjameva vate in v ta program.

Preizkusi ga za 14 dni

Vpiši se v program, preizkusi ga za 14 dni in če ti ni všeč - nama pošlji email in ti vrneva denar.

Ne bova komplicirala, ne rabiš razlagati zakaj, samo povej, da program ni zate in da želiš, da ti vrneva denar.

Ta spletna stran je zaščitena.

Freelancing Pospeševalnik

Pridruži se pospeševalniku in v naslednjih treh mesecih zgradi svoj freelancing biznis.

Mnenja preteklih udeležencev

Življenjsko spreminjajoča izkušnja

Že od samega začetka sta Tim in Maja ter njun zelo dobro zasnovan učni načrt zagotovila, da je vsak udeleženec ne glede na to v kateri fazi vzpostavljanja freelance business-a se je ta nahajal, dobil potrebne informacije in smernice za učinkovit začetek in fokus.

Vsebina tečaja je pokrivala vse od iskanja in ciljanja tržne niše do obvladovanja umetnosti samopromocije, pridobivanja strank, vzpostavljanja cenovne politike in upravljanja projektov...

...Ob pogledu nazaj je neverjetno videti, koliko napredka sem naredil v le osmih tednih in kako se je moja negotovost spremenila v fokus kjer imam zelo jasno vizijo kako graditi svoj brand naprej.
Goran
Življenjsko spreminjajoča izkušnja

Moje navdušenje nad programom je osnovano na tem, da je program presegel vsa pričakovanja, ki sem jih imela ob vpisu (in že ta niso bila nizko zastavljena).

Z Majino in Timovo pomočjo sem v dveh mesecih uspela postaviti novo storitev z izjemno dobrim market-fitom, toda največja dodana vrednost je bila njuna spodbuda, da sem se končno soočila s svojimi resničnimi željami in ugotovila, kaj v življenju želim početi. In to je zame neprecenljivo.
Špela
Toplo priporočam program vsakomur, ki se spogleduje s potjo solopreneurja.

Freelance program mi je dal en tak boost inspiracije, znanja in insightov, poleg tega pa tudi izjemno pozitivno in spodbudno okolje, ki ga je gradila celotna skupina. Zanimivo je bilo spoznati tako zagnane in podobno misleče ljudi, spoznati njihove zgodbe in spremljati napredek skupine.

Maja in Tim imata neverjetno veliko znanja in izkušenj, poleg tega sta pa še tako prijetni osebi, da bi ju poslušal ure in ure ter vpijal vse, kar povesta. Bila sta konstantna spodbuda in cheerleaderja za prav vsakega izmed nas - kar se je poznalo v prijetnem vzdušju v skupini in vsak teden daljših online srečanjih 🙂 Že od prvega dne se je poznalo, da sta se za program res potrudila in vložila vanj veliko sebe, kar je bilo več kot očitno pri strukturi in kvaliteti celotnega programa.

Skozi program se je v meni iz tedna v teden postopoma dogajal en tak »mindset shift«, za katerega jima bom vedno hvaležna.
Urša